21.7
23:15

«Στην πόρτα της εξόδου απ’ την Σέλτικ ο Εντσάμ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Τελειωμένο απ’ τους Κέλτες χαρακτηρίζουν τα Μέσα της Σκωτίας τον Γάλλο χαφ, τονίζοντας ότι δεν θα ξανά φορέσει την πράσινη φανέλα.

Δεν σταματούν τα Σκωτσέζικα δημοσιεύματα να ασχολούνται με το μέλλον του Ολιβιέ Εντσάμ στη Σέλτικ, παρουσιάζοντας τον ως… τελειωμένο απ’ τους Κέλτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται αρκετά δημοσιεύματα, ότι ο Ποστέκογλου τον έχει οριστικά εκτός πλάνων και ότι δύσκολα θα ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα, όσο παραμένει στην ομάδα.

Μάλιστα, αναφέρεται επίσης ότι η Σέλτικ ψάχνει τρόπο να βρει μια λύση στο ζήτημα του Εντσάμ, αναφέροντας ως παράδειγμα την πώληση του Άγιερ στην Μπρέντφορντ, ο οποίος επίσης ήταν εκτός πλάνων του Ελληνοαυστραλού προπονητή.

Τα Σκωτσέζικα δημοσιεύματα δεν σταματούν εκεί και θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Εντσάμ, μέσα στο επόμενο διάστημα, αναφέροντας ότι το μόνο που απομένει είναι ο τρόπος που θα γίνει.

Δηλαδή, αν θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ή θα εξαντληθούν τα περιθώρια για να πουληθεί ή να δοθεί και πάλι κάπου δανεικός.

Θυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ μπορεί να διαψεύδει τα όποια σενάρια που την εμπλέκουν με τον Εντσάμ, αλλά όπως πρώτοι διαβάσατε στο AEK1924.gr, η Ένωση δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο χαφ, απλά τον έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα, αλλά συνεχίζει να κοιτάει διακριτικά την περίπτωση του από μακριά και όποτε η ίδια το κρίνει, τότε θα ξανά χτυπήσει την πόρτα του για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Advertisement