10.7
09:10

Το… ντεμαράζ δεν σταματά εδώ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η ΑΕΚ – αργοπορημένα – ξεκόλλησε τις μεταγραφικές μηχανές ωστόσο τα προβλήματα δεν λύθηκαν. Απαιτείται παρόμοια συνέχεια για να εμφανιστεί διεκδικήτρια τίτλων, με τον Μιλόγεβιτς καθοδηγητή.

Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ η Ένωση έδειξαν θετικά στοιχεία τακτικά, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι ο πρώτος υπεύθυνος.

Η ομάδα αναπτύχθηκε ορθολογικά, οι παίκτες γνώριζαν ακριβώς τον ρόλο τους στο γήπεδο και η ΑΕΚ δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο με τον Σέρβο στο τιμόνι.

Αυτό που έλειψε στην ομάδα όμως είναι οι μεταγραφές ποιότητας. Αυτές που θα… εκτοξεύσουν το οικοδόμημα του «Μίλο» και θα ανεβάσουν αγωνιστικό σκαλί την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Τέτοιες προσθήκες μπορούν να χαρακτηριστούν οι Νταμιάν Λε Ταλέκ και Σέρχιο Αραούχο. Ο Γάλλος ανήκει και με την βούλα στην ΑΕΚ, ενώ ο «Τσίνο» αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας, με το deal με την Λας Πάλμας να έχει «κλείσει».

Ωστόσο, το μεταγραφικό ντεμαράζ που επιχειρούν οι Κιτρινόμαυροι δεν θα σταματήσει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν περιπτώσεις μπακ που είναι σε προχωρημένο επίπεδο επαφών και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Οι πρώτοι δυο αναμένεται από Δευτέρα (12/07) να τεθούν στην διάθεση του Μιλόγεβιτς. Έτσι πρέπει να συμβεί και με τους μπακ, όσο και με τον στοπερ που – ξεκάθαρα πλέον – η ομάδα δείχνει να έχει ανάγκη.

Το πρώτο δείγμα είναι θετικό, έστω και καθυστερημένα. Η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, δείχνοντας πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Πρώτα αγωνιστικά και μετά… μεταγραφικά, η Ένωση δείχνει αντίδραση και αυτό μόνο ως ενθαρρυντικό μπορεί να λογιστεί.

Advertisement