Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, για το αυριανό δεύτερο τελικό πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:
Στη Θεσσαλονίκη ταξιδεύει η ΑΕΚ για τον αυριανό (06/07, 16:30) 2ο Τελικό της Handball Premier κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και Ελλάδος μετά την ευρεία νίκη με 36-27 στο πρώτο ματς, θέλουν να κατακτήσουν τον τίτλο μέσα στη συμπρωτεύουσα και να πραγματοποιήσουν το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία όχι μόνο του τμήματος και του Συλλόγου, αλλά στην ιστορία του αθλήματος.
Τον μεγάλο τελικό θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ3.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών, και καταστρώνει τα σχέδιά του για το μεγάλο παιχνίδι χωρίς απρόοπτα.
Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 43 φορές στο Πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να μετρά 21 νίκες, έναντι 17 της ομάδας της Θεσσαλονίκη και με 5 αγώνες να ολοκληρώνονται ισόπαλοι. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει φιλοξενήσει την ΑΕΚ 21 φορές, με την “Ένωση” να έχει πανηγυρίσει 6 “διπλά”, ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 11 νίκες (4 ισόπαλοι αγώνες). Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1143 (523 εκτός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ 1130 (535 εντός έδρας).
Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement