
Ο αδερφός του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα αγωνίστηκε στην επιβλητική νίκη με 6-1 της Τρίνινταντ και Τομπάγκο κόντρα στην Monserrat, έχοντας πολύ καλή απόδοση και σημειώνοντας και γκολ.
Η Εθνική ομάδα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο τα ξημερώματα της Κυριακής αναμετριόταν με την Monserrat, για τον πρώτο γύρο του τουρνουά Gold Cup.
Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να απουσίαζε, αλλά υπήρξε από άλλη πλευρά κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον, αφού αγωνίστηκε ο αδερφός του, Τζούντα Γκαρσία και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση.
Η Εθνική ομάδα της χώρας τους, επικράτησε με 6-1 και ο Τζούντα σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, σημειώνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του.
Σημειώνουμε, ότι ο Τζούντα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ Β’ και όταν επιστρέψει στην Αθήνα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ένωση.
Δείτε το βίντεο:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement