
Ο Αργεντινός μπακ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του επιβεβαιώνοντας ότι θα παραμείνει και θα ανανεωθεί ο δανεισμός του στην Αλδοσίβι.
Ο Εμανουέλ Ινσούα είχε τεθεί εκτός πλάνων και φέτος απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που έψαχναν ομάδα και φόρμουλα για να αποδεσμευτούν απ’ την συμφωνία που είχαν μαζί του.
Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Αργεντινό μπακ, ήταν η ομάδα με την οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Αργεντινή, που παρότι είχε οψιόν αγοράς η συμφωνία, οι άνθρωποι της Αλδοσίβι, ήθελαν να ανανεώσουν τον δανεισμό και όχι να αγοράσουν τον Ινσούα.
Μπορεί κάτι επίσημο να μην έχει υπάρξει για την ώρα, αλλά ο Ινσούα μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, για το μέλλον, τονίζοντας ότι έχει οριστικοποιηθεί και θα παραμείνει στην Αλδοσίβι, το οποίο τον κάνει πολύ χαρούμενο.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα έχουν κανονιστεί και θα ανανεώσω τον δανεισμό μου στην Αλδοσίβι. Έπρεπε να παραιτηθώ από κάποια πράγματα, αλλά ήθελα να μείνω και καταφέραμε να τα κανονίσουμε με την ελληνική ομάδα. Είχα κρούσεις από τη Σαν Λορέντσο, αλλά επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Αλδοσίβι», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μπακ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement