24.6
10:07

Μιλόγεβιτς: Τετ α τετ και… οδηγίες

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός απ’ την πρώτη στιγμή βρίσκεται με όλους τους παίκτες πολύ κοντά, έχει τετ α τετ και συζητήσεις μεταξύ τους, δίνοντας οδηγίες και αναλύοντας τι ζητάει μέσα στο αγωνιστικό χώρο απ’ τους ίδιους.

Μπορεί η παρουσία της ΑΕΚ στην Πορταριά να είχε χαρακτηριστεί προ-στάδιο προετοιμασίας και αξιολόγησης, ενόψει του βασικού σταδίου στην Ολλανδία, αλλά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Ο Σέρβος τεχνικός ήθελε να βγάλει συμπεράσματα στο κομμάτι της αξιολόγησης, αλλά ήθελε παράλληλα να δουλέψει με όλους τους Κιτρινόμαυρους, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, ακόμα και ατομικά σε κομμάτια του παιχνιδιού τους, που είχε διακρίνει ότι υστερούν.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο “Μιλό” είχε συνεχώς από κοντά τους ποδοσφαιριστές του, είχε αναλάβει πλήρως την καθοδήγηση τους, όπως είχατε διαβάσει πριν λίγες ημέρες στο AEK1924.gr και δεν σταμάταγε να δίνει οδηγίες και συμβουλές, απ’ τον πιο μικρό στο πιο μεγάλο.

Μάλιστα, πολλές φορές είχε πλησιάσει και είχε κάνει τετ α τετ, με αρκετούς απ’ τους ποδοσφαιριστές του, κατά την διάρκεια της προπόνησης, δίνοντας οδηγίες και συμβουλές για το τι θέλει να βλέπει μέσα στο αγωνιστικό χώρο απ’ τους ίδιους.

Αρκετές φορές τα -ελάχιστα- πλάνα που έχουμε απ’ τον Βόλο, ή ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει τον Μιλόγεβιτς, να συζητάει με διάφορους παίκτες, δίνοντας συμβουλές.

Επίσης, ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δίνει και μια ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του, για να καταλαβαίνουν για ποιο λόγο τους δίνει την συγκεκριμένη οδηγία, καθώς έτσι θα την αφομοιώσει περισσότερο και θα την αποδώσει καλύτερα μέσα στο παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Μιλόγεβιτς, είναι ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, κοιτάει την κάθε λεπτομέρεια και θέλει συνεχώς να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται και να εξελίσσεται, μέσα απ’ την προπόνηση.

Όλοι προφανώς, θα κριθούν εκ’ του αποτελέσματος και θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη η σωστή δουλειά που έγινε στην Πορταριά, αλλά κυρίως η δουλειά που θα γίνει στην Ολλανδία, καθώς εκεί θα χτιστεί και θα μονταριστεί πλήρως η ΑΕΚ της νέας χρονιάς, ή αλλιώς η ΑΕΚ του Μιλόγεβιτς.

Advertisement