24.6
09:20

Εντσάμ: Τέλος του μήνα τα… ευχάριστα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Γάλλου μέσου με την ΑΕΚ, ωστόσο η Σέλτικ δεν δείχνει διατεθειμένη να διευκολύνει το deal. Υπομονή και αναμονή μέχρι τα τέλη του Ιούνη για την άφιξη και τις ανακοινώσεις.

Η υπόθεση μεταγραφής του Ολιβιέ Εντσάμ στην Ένωση «έσκασε» νωρίτερα από ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν υπολογίσει.

Μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά εδώ και πολύ καιρό από την Ένωση, γνωρίζοντας πως ο 25χρονος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από την Σέλτικ.

Οι Κέλτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του – για ακόμα ένα χρόνο – και έτσι η ΑΕΚ προσέγγισε τον Εντσάμ, με την συμφωνία των δυο πλευρών να είναι δεδομένη.

Μάλιστα, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ήθελαν την πλευρά του Γάλλου να απορρίπτει προτάσεις από το εξωτερικό – τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως πρόκειται για Ιταλικές ομάδες – έχοντας δώσει τα… χέρια με την Ένωση.

Το πολυπόθητο χαρτί της ελευθέρας του, θα μπορούσε να είχε προκύψει νωρίτερα, με την απόφαση για το «τέλος» της συνεργασίας Εντσάμ – Σέλτικ να είναι δεδομένη. Όμως, οι Σκοτσέζοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι για διευκολύνσεις.

Έτσι, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο διεθνής μέσος, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ημέρα κατά την οποία έχει τοποθετηθεί το deadline της ενεργοποίησης της επέκτασης του συμβολαίου του Εντσάμ.

Μία εβδομάδα απομένει για το πέρας του χρονικού ορίου, γεγονός που αφήνει (ελάχιστες) πιθανότητες να συμβεί νωρίτερα από την Σέλτικ.

Ωστόσο, η συμφωνία της Ένωσης με τον 25χρονο είναι γνωστή εβδομάδες τώρα, επομένως αν οι Κέλτες ήθελαν να δείξουν… καλή θέληση, θα το είχαν πράξει ήδη.

Advertisement