23.6
18:07

Πρώτη συνάντηση για τις προπονήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης

AEK1924.gr team
Advertisement

Την πρώτη τους συνάντηση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είχαν οι προπονήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Ελένη Γεωργίου και Δέσποινα Θεοδωρίδου, τις υποδέχθηκαν οι αθλήτριες του Πόλο, Μαρία Τσουρή και Μαρία Μπαλωμενάκη.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Το τμήμα Συγχρονισμένης – Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του και άπαντες στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια αναμένουν τις εγγραφές μικρών και μεγάλων στο τμήμα.

Οι προπονήτριες της ΑΕΚ, Ελένη Γεωργίου και Δέσποινα Θεοδωρίδου, βρέθηκαν στα Γραφεία του Συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τις υποδέχθηκαν η Μαρία Τσουρή και η Μαρία Μπαλωμενάκη.

Οι καταξιωμένες αθλήτριες και προπονήτριες υπέγραψαν και τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ, ενώ ακολούθησε και συζήτηση γύρω από το σχεδιασμό του τμήματος.

Οι ακαδημίες συγχρονισμένης κολύμβησης έχουν αρχίσει τις εγγραφές και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την τελική δύναμη των αθλητών, η οποία θα προπονείται στο ΟΑΚΑ, από τις αρχές Σεπτεμβρίου, σε μέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα Γραφεία της ΑΕΚ, 210-2584582.

Advertisement