22.6
15:00

Συνεχίζουν την συνεργασία τους ΑΕΚ – LAMBERTS

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS, θα αποτελέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, επίσημο προμηθευτή της ΑΕΚ, για τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής LAMBERTS.

Η LAMBERTS θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και θα συνεχίσει για ακόμη μια σεζόν να καλύπτει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γ. Σαλαμούρας δήλωσε: «Η εταιρεία Green Import, με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής LAMBERTS, υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τους αθλητές του συλλόγου.

Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η LAMBERTS θα στηρίξει, τους παίκτες της ΑΕΚ, πάντα με την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, παρέχοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Ευχόμαστε η στήριξή μας να οδηγήσει σε μια πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Ανανεώνουμε με ικανοποίηση μια συνεργασία που εξασφαλίζει κορυφαία προϊόντα για όλους τους αθλητές μας και ευχαριστούμε την LAMBERTS και όλους τους συνεργάτες μας στην Green Import για την εμπιστοσύνη στη χορηγική μας πλατφόρμα».

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εργοστάσια ελεγμένα από το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή όλων των προϊόντων, τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία.

Όλα τα σκευάσματα βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Η ποιότητα παρασκευής, η δοσολογία, η απορρόφηση, η βιοδιαθεσιμότητα και η αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων της, είναι αυτά που την καθιστούν κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LAMBERTS απευθυνθείτε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement