22.6
14:36

Δοκιμαστικά στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας το πρώτο τριήμερο του Ιουλίου

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανακοίνωση της, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθούν 1-3 Ιουλίου 2021 δοκιμαστικά στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, η οποία ανήκει στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ανακοινώνει τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού Camp για νεαρούς ποδοσφαιριστές στα Χανιά. Συγκεκριμένα, από 1 – 3 Ιουλίου 2021 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στο Γήπεδο Σούδας στα Χανιά θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007, 2008 και 2009. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Υπεύθυνου Ανάπτυξης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη, του υπεύθυνου Εκπαίδευσης του τμήματος Κ13 της ΑΕΚ κ. Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου και του επικεφαλής του τμήματος ανίχνευσης της ΑΕΚ κ. Δημήτρη Ρούσσου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας τους. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί ηλεκτρονικά στο email της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας soudafootballacademy@yahoo.gr μέχρι την Δευτέρα 28.06.2021. Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών σε κάθε ηλικία, δεν θα γίνονται δεκτές επιπλέον αιτήσεις.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρευρίσκονται στο γήπεδο της Σούδας 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης των προπονήσεων της αντίστοιχης ηλικίας που ανήκουν και να φέρουν μαζί τους, λευκή φανέλα, μαύρο σορτ, μαύρες κάλτσες, επικαλαμίδες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και οι τερματοφύλακες γάντια και στολή τερματοφύλακα. Επίσης λόγω των μέτρων που ισχύουν θα πρέπει να επιδείξουν βεβαίωση αρνητικού self ή rapid test για covid19.

Πληροφορίες Συμμετοχής:
Παπαγεωργίου Αντώνης, τηλ : 6972 216024
Τσεκούρας Αλέξανδρος, τηλ. 6943 488083

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα, το δελτίο ατομικών στοιχείων και η βεβαίωση παραχώρησης δικαιώματος για τα δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη σε ομάδες

Advertisement