21.6
09:56

Στη διάθεση Μιλόγεβιτς και οι διεθνείς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι τέσσερις διεθνείς της ΑΕΚ επέστρεψαν απ’ τις διακοπές τους και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά.

Απ’ την περασμένη εβδομάδα που βρίσκεται η ΑΕΚ στην Πορτοριά, Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μέτραγε τις απουσίες των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, δεν ταξίδεψαν στο Πήλιο με την υπόλοιπη αποστολή οι Κώστας Γαλανόπουλος, Μιχάλης Μπακάκης, Ιονούτ Νεντελτσιάρου, Πέτρος Μάνταλος, Λιβάϊ Γκαρσία και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από χθες στην Πορταριά βρίσκονται οι τέσσερις πρώτοι, με τους Γαλανόπουλο, Μπακάκη και Νεντελτσιάρου να προπονούνται ατομικά το απόγευμα της Κυριακής.

Οι τέσσερις διεθνείς θα τεθούν από σήμερα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που προφανώς δεν θα μπουν στο ρυθμό των υπολοίπων συνεχίζοντας το ατομικό τους πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμοι να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα σταδιακά μέχρι την Ολλανδία.

Εκτός και αν κριθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ότι βρίσκονται απ’ τις μετρήσεις τους σε ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε να μπουν νωρίτερα στα πλάνα του Μιλόγεβιτς, κάτι που όμως θα φανεί στην πορεία.

Τέλος, οι Λιβάι Γκαρσία και Καρίμ Ανσαριφάρντ έχουν εξασφαλίσει ακόμα λίγες ημέρες αδείας λόγω ότι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Advertisement