21.6
11:15

«Ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει τον Κρίστιτσιτς ελεύθερο απ’ την ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα νέο Σέρβικο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει και περιμένει ως ελεύθερο απ’ την ΑΕΚ τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, χωρίς να γίνεται αναφορά στο ποσό που αξιώνουν οι Κιτρινόμαυροι.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έθεσε τον εαυτό του εκτός ΑΕΚ, έπειτα από δική του πρωτοβουλία και θέλει να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ιστορία ούτε λίγο, ούτε πολύ, είναι γνωστή η Ένωση είναι θετική στην απομάκρυνση του Σέρβου χαφ, αλλά αξιώνει το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, για την παραχώρηση του.

Τα δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς στην Σερβία για την περίπτωση του Κρίστιτσιτς είναι πολλά, με ακόμα ένα να έρχεται απ’ την ιστοσελίδα «informer.rs», το οποίο αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Πρίγιοβιτς με 3ετές συμβόλαιο με απολαβές 2,6 εκατ. ευρώ και τονίζει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο Κρίστιτσιτς.

«Ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει τον Νέναντ Κρίστιτσιτς να ελευθερωθεί, ο οποίος διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ για τον τερματισμό της συνεργασίας», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αλλά παραλείπει ότι η Ένωση αξιώνει χρηματικό ποσό για την παραχώρηση του και δεν συζητάει την ελευθέρας του.

Advertisement