21.6
12:13

Κανονικά οι «τρεις» – Χαλαρά ο Μάνταλος

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι τρεις διεθνείς μπήκαν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο αρχηγός της ΑΕΚ προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Χθες το απόγευμα όλη η ομάδα είχε ρεπό, εκτός απ’ τους τρεις διεθνείς, Κώστας Γαλανόπουλος, Μιχάλης Μπακάκης και Ιονούτ Νεντελτσιάρου, που μόλις είχαν φτάσει στην Πορταριά και φόρεσαν τα προπονητικά τους για να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Σε αυτή την προπόνηση, υπήρξαν και οι ανάλογες μετρήσεις που κάνουν οι ποδοσφαιριστές για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι οποίες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν μεγάλη απόσταση απ’ την υπόλοιπη ομάδα που μέτραγε ήδη τέσσερις ημέρες διπλών προπονήσεων.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με τους συνεργάτες του, πήραν την απόφαση, να μην κάνουν σήμερα οι τρεις τους ατομικό πρόγραμμα και να ενσωματωθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας ρυθμούς μαζί τους.

Μάλιστα, το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά ο αρχηγός της ΑΕΚ, έφτασε χθες το βράδυ στην Πορταριά, κάτι που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να μετρηθεί και να δουν και τις δικές του μετρήσεις.

Με αποτέλεσμα σήμερα να προχωράει σε ατομικό πρόγραμμα και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να δώσει την ευκαιρία στο επιτελείο του Μιλόγεβιτς, να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο ίδιος, για να πάρουν την απόφαση αν θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα μόνος του, ή θα ενσωματωθεί κι’ αυτός με την υπόλοιπη ομάδα στην απογευματινή προπόνηση.

Advertisement