21.6
12:45

Κάναντι: «Πρόβλημα για τα αποδυτήρια ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, νόμιζε πως είναι ο Θεός»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Αυστριακός προπονητής τοποθετήθηκε σε συνέντευξη του για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τονίζοντας πως νόμιζε ότι είναι ο… Θεός και δεν είχε σεβασμό, ξεπερνώντας τα όρια.

Ο Νταμίρ Κάναντι παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Sport24.gr και δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει αναφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Αυστριακός προπονητής δεν κρύφτηκε πίσω απ’ το δάχτυλο του και έβγαλε σέντρα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως ξεπέρασε τα όρια, νομίζοντας ότι είναι ο θεός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο:

“Και τότε υπήρχαν δύσκολοι χαρακτήρες όπως ο Ουάρντα. Για μένα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας αλλά αν στο τέλος της ημέρας υπάρχει μία σχέση σεβασμού. Αν κάποιος περάσει τα όρια όπως συνέβη στον Ατρόμητο φέτος με δύο παίκτες αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ανεχτώ. Γιατί έχω αξίες. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου γνωρίζουν πως έχω μεγάλο σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές μου. Έχω σεβασμό για όλους. Από τον ιδιοκτήτη έως την υπεύθυνη για τον καθαρισμό των αποδυτηρίων της ομάδας.

Αν κάποιος δεν έχει σεβασμό και νομίζει πως είναι ο θεός τότε χάνει και το δικό μου σεβασμό με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται προβληματική. Όπως συνέβη φέτος ανάμεσα σε εμένα και τον Λάζαρο (σ.σ. Χριστοδουλόπουλο). Ξεπέρασε τα όρια και μας δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια. Αυτός είναι δικός μου τρόπος σκέψης και δεν θα αλλάξει. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να μου κοστίσει την δουλειά μου”.

Advertisement