21.6
09:10

Ηχούν «σειρήνες» από το εξωτερικό για Σβάρνα

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η Φενέρμπαχτσε προστίθεται στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να έχει αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό. 

Την δεδομένη χρονική στιγμή, μπορεί όλο το βάρος να έχει πέσει στην ενίσχυση της ομάδας με τις υποθέσεις των Εντσάμ και Τζαβέλλα να είναι πιο κοντά και τις επιστροφές των Αραούχο, Βράνιες στο… συρτάρι, αλλά πάντα υπάρχει στα υπόψιν ενδεχόμενη πρόταση για παραχώρηση παίκτη.

Η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ την δεδομένη στιγμή είναι «φορτωμένη», φτάνοντας στο σημείο να μην ολοκληρωθεί το deal με τον Γούτα, ενώ ο Χνιντ δεν βρίσκεται καν στο Πήλιο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Μέσα σε όλα αυτά, η Ένωση δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση και του Νεντελτσιάρου, για τον οποίο υπάρχει μεν ελπίδα, αλλά οι εμφανίσεις του δεν έχουν ικανοποιήσει κανέναν εντός της ομάδας.

Ο Σβάρνας με την ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να προσεγγίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, κυρίως από Ρωσία και Ιταλία, ενώ έχει εκδηλώσει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο γειτονικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση κάποιου παίκτη της και πόσο μάλλον του Στράτου που βρίσκεται σε καλή ηλικία, είναι διεθνής και προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Αρκεί να έχει και την κατάλληλη αποζημίωση.

Στα 23 του, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δείχνει διάθεση να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό, θέλοντας να δοκιμάζει τις δυνατότητες του σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Το ενδιαφέρον της Φενέρ είναι σε αυτή την φάση φιλολογικό, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση στα γραφεία στο Μαρούσι, καθώς οι Τούρκοι έχουν βρει την ελληνική «φόρμουλα» και επιθυμούν να το υιοθετήσουν ακόμα πιο πολύ.

Το καλοκαίρι αναμένεται «ζεστό», όσον αφορά τις μεταγραφικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και το κεφάλαιο «στόπερ» στην ΑΕΚ συνδέεται με πολλές υποθέσεις και αναμένεται να τραβήξει αρκετά μέσα στην μεταγραφική περίοδο.

Advertisement