18.6
16:49

ΣΟΚ: Επτά κρούσματα κορωνοϊού η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα στην ομάδα του χάντμπολ και έτσι αναβάλλεται ο πρώτος τελικός που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (22/06).

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ανιχνεύτηκαν 7 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα από τα οποία τα πέντε αφορούν σε παίκτες και τα δύο σε το τεχνικό προσωπικό.

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, ο πρώτος τελικός ανάμεσα στους Μάγκες και στον ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και θα δρομολογηθεί εκ νέου διαφορετική ημερομηνία για τη διεξαγωγή του ματς η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη (22/06).

Μάλιστα, ο κορωνοϊός έρχεται να σταματήσει  ξανά τον απίστευτο ρυθμό που είχε βρει η ομάδα, η οποία μετρά μόνο νίκες τερματίζοντας στην πρώτη θέση των play off της Handball Premier και ήταν στο κατάλληλο momentum για να κοντραριστεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ στους τελικούς και να αποκτήσει προβάδισμα για τον τίτλο.

Σημειώνεται, πως ο κορωνοϊός χτυπά…ξανά την «πόρτα» της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης καθώς πριν από λίγο καιρό ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας είχε βρεθεί θετικός και τη θέση του είχε καλύψει ο Αλέξης Αλβανός.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).

Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται.

 

Advertisement