18.6
22:43

Πλήγμα στην Εθνική: Χάνει το Προολυμπιακό ο Πρίντεζης

AEK1924.gr team
Πλήγμα στην Εθνική: Χάνει το Προολυμπιακό ο Πρίντεζης
Advertisement

Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδα τέθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, όπως αποκάλυψε ο Ρικ Πιτίνο!

Δεύτερο πλήγμα στην Εθνική ομάδα!

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Ρικ Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Γιώργο Πρίντεζη, στο Προολυμπιακό τουρνουά!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και όπως φαίνεται θα του στερήσει τη δυνατότητα να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Καναδά, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Όταν σκοράρεις 101 πόντους χωρίς να έχεις υψηλά ποσοστά στα τρίποντα, παίζεις καλά στην επίθεση. Μου άρεσε ο ρυθμός μας, οι αποστάσεις και οι πάσες μας, είχαμε 21 ασίστ. Το Μεξικό έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να παίζει στην επίθεση κι έκανε εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας μας προβλήματα σκοράροντας με τρίποντα ή λέι απ. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε πολλά να διορθώσουμε», δήλωσε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο στην κάμερα της ΕΡΤ για τη φιλική νίκη επί του Μεξικού για να προσθέσει:

«Εμείς αρχίσαμε το ματς με πολύ άσχημα νέα. Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης θα χάσει το τουρνουά στον Καναδά. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει κάνει μαγνητική, τον είδαν τρεις γιατροί και όλοι συμφωνούν πως πρέπει να κάνει επέμβαση. Σε περίπτωση που γίνει καλά και περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως θα είναι μαζί μας.

Είχε ενοχλήσεις, έκανε ένεση, δεν βοήθησε, δοκίμασε τα πάντα για να παίξει. Είναι ένας πολεμιστής, ήθελε να παίξει, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση. Και οι τρεις γιατροί που τον εξέτασαν συμφώνησαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Είναι απογοητευτικό για μένα, γιατί τον λατρεύω, έχει άριστη νοοτροπία, έχει εμπειρία, ένα καταπληκτικό παιδί και μια μεγάλη απώλεια. Είμαι απογοητευμένος γιατί το ερωτεύτηκα το παιδί. Μπορεί να παίξει άλλα 2-3 χρόνια. Όταν δεν είσαι στο 100%, χτυπάς σε άλλο σημείο και δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό στον Παπαπέτρου ή τον Πρίντεζη. Θέλω να είναι υγιείς, θέλω να έχουν καλή καριέρα για όσα χρόνια έχουν μπροστά τους. Θα προσαρμοστώ ως προπονητής και θα κάνω το καλύτερο».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->