17.6
00:26

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να… καλωσορίσει τους Κιτρινόμαυρους και να δώσει το πρώτο προπονητικό του «στίγμα». «Θέλω όπως εγώ σας έχω εμπιστοσύνη, να μου έχετε και εσείς.»

Γεμάτη ήταν η «πρώτη» της Ένωσης στα Σπάτα, στο πλαίσιο της νέας σεζόν που έρχεται με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να… σηκώνει μανίκια.

Η πρώτη συνάντηση με τους παίκτες – εντός γηπέδου – πραγματοποιήθηκε, με τον ίδιο να μην χάνει την ευκαιρία και να έχει μία σύντομη ομιλία προς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Αυτό που τόνισε είναι το οικογενειακό πνεύμα που θέλει να φέρει, την… αυτοθυσία που θέλει να βλέπει από τους παίκτες και την αντίδραση που (δεν) θέλει να βλέπει όταν γίνονται λάθη.

Αναλυτικά η πρώτη ομιλία του «Μίλο» στους παίκτες:

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν σε όλους. Κάθε χρονιά, είναι διαφορετική και για αυτό δεν θέλω να κοιτάμε πίσω. Θέλω όμως, όπως εγώ σας έχω εμπιστοσύνη, έτσι να μου έχετε και εσείς.  Να στοχεύσουμε σε κάτι καλύτερο όλοι μαζί. Θέλω δουλειά, πολλή δουλειά από όλους και να τηρούμε όσα πρέπει.

Είστε καλοί παίκτες. Να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια αυτό είναι σημαντικό. Δεν με νοιάζει να κάνετε λάθη. Η αντίδραση σας με νοιάζει μετά από τα λάθη. Δεν αντιδρούμε όταν κάνει λάθος κάποιος συμπαίκτης μας, δεν θέλω τέτοια. Θέλω όλοι να τον βοηθάμε. Έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Μελισσανίδης: «Να ζήσουμε χαρές φέτος»

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον καθιερωμένο αγιασμό, ενόψει της νέας σεζόν. Μετά το πέρας της τελετής, δεν θα μπορούσε να μην απευθυνθεί στους κιτρινόμαυρους παίκτες που βρέθηκε στην «πρώτη» της ομάδας.

Advertisement