16.6
19:22

Το «καλωσόρισμα» του Μιλόγεβιτς στους παίκτες (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ υποδέχθηκε τους παίκτες στα Σπάτα στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στην οποία γνώρισε από κοντά τους παίκτες και συνομίλησε μαζί τους ενόψει του νέου ποδοσφαιρικού ξεκινήματος.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανέρχεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση λίγο πριν την αναχώρηση της Ένωσης στην Πορταριά όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναλαμβάνει με κάθε επισημότητα τα προπονητικά του καθήκοντα,  καθώς έδωσε το παρόν στα Σπάτα όπου περίμενε με αρκετή διάθεση τους  ποδοσφαιριστές του για να ξεκινήσουν μαζί την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Στόχος του νέου προπονητή της ΑΕΚ είναι να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και καλό ποδόσφαιρο δίχως να φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Δείτε το βίντεο:

Μιλόγεβιτς: «Στο DNA της ΑΕΚ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο»

Ο Σέρβος προπονητής κατά την συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του απ’ την ΑΕΚ, τόνισε το τι ποδόσφαιρο θέλει να δει απ’ την ομάδα του, τονίζοντας ότι στο dna της ομάδας είναι να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Advertisement