
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με ζακέτα της NIKE με το σήμα της ΑΕΚ και συνεπώς είναι μια προαναγγελία για τη νέα συνεργασία της εταιρείας ένδυσης με τους Κιτρινόμαυρους.
Είχατε διαβάσει εδώ και καιρό στο AEK1924.gr, ότι η ΑΕΚ τη νέα χρονιά θα ολοκλήρωνε την συνεργασία της, με την Capelli, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης, Nike.
Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει κάποια ανακοίνωση απ’ την πλευρά της Ένωσης, ούτε για την ολοκλήρωση, αλλά ούτε για τη νέα συμφωνία, ενώ όλες οι μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας, είχαν ανακοινωθεί με τις περυσινές εμφανίσεις.
Όμως, η προαναγγελία συνεργασίας της ΑΕΚ με την NIKE, έγινε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ εμφανίστηκε με ζακέτα της ομάδας απ’ την NIKE και συνεπώς οι επίσημες ανακοινώσεις είναι προ των πυλών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement