16.6
18:04

Ανακοίνωσε τα φιλικά στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Με ανακοίνωση της, η ΑΕΚ γνωστοποίησε τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει επί Ολλανδικού και Βέλγικου εδάφους κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Τέσσερα αρκετά δυνατά φιλικά έχει προγραμματίσει για να δώσει η ΑΕΚ κατά την παραμονή της στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Ένωση αύριο θα αναχωρήσει για το Πήλιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου, στη συνέχεια θα επιστρέψει Αθήνα για να αναχωρήσει εκ’ νέου για την Ολλανδία στις 27 Ιουνίου και στην συγκεκριμένα για το Ζίλαντ, στο οποίο θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο προετοιμασίας.

Εκεί θα δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά με την Φίτεσε (30 Ιουνίου), την Φέγενορντ (3 Ιουλίου), την Άντβερπ (6 Ιουλίου) και την Κλάμπ Μπριζ (9 Ιουλίου), ώστε στη συνέχεια και συγκεκριμένα την ίδια ημέρα μετά το τελευταίο φιλικό θα επιστρέψει στην βάση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Μετά τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, η αποστολή, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα, θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Βόλου και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Hotel Portaria, από τις 17 μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Στις 27 Ιουνίου (16.35) η ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ της SKY EXPRESS, με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Η οργάνωση των φιλικών όπως και της προετοιμασίας της ομάδας μας στην περιοχή του Burg Haamstede, Zeeland, στην Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, γίνεται σε συνεργασία με την ολλανδική εταιρεία PR Sport. Στη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΑΕΚ θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel ter Duin

Κατά την παραμονή της ομάδας μας στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω φιλικά:

30/6: Φίτεσε-ΑΕΚ
3/7: Φέγενορντ-ΑΕΚ
6/7: Αντβερπ-ΑΕΚ
9/7: Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ

Η αποστολή της ομάδας μας θα επιστρέψει μέσω Βρυξελλών στην Αθήνα στις 9 Ιουλίου, αμέσως μετά το τελευταίο φιλικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement