15.6
10:56

Σε νέες συζητήσεις ΑΕΚ – Τσιγκρίνσκι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι δυο πλευρές φαίνεται πως θα ξανά καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν το μέλλον του Ουκρανού αμυντικού με τα κιτρινόμαυρα.

Πριν λίγο καιρό η ΑΕΚ είχε έρθει σε επαφή με τον Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι με αφορμή την λήξη του συμβολαίου του, συζητώντας μαζί του για το μέλλον του στην ομάδα.

Η Ένωση του εξέφρασε την επιθυμία της, να του προτείνει ένα διαφορετικό ρόλο και πόστο εντός της ομάδας, ώστε να αποσυρθεί απ’ την αγωνιστική δράση και να κρεμάσει τα παπούτσια του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για ακόμα ένα με δυο χρόνια, καθώς θεωρεί πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να αποσυρθεί.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Τσιγκρίνσκι και πλέον μπαίνει και σε άλλες σκέψεις, παραμονής του Ουκρανού για ακόμα ένα χρόνο, αλλά με έναν ιδιαίτερο ρόλο, ξέροντας ότι ιεραρχικά θα βρίσκεται πιο κάτω, απ’ τους υπόλοιπους αμυντικούς, έχοντας πάντα σαν σκέψη την συνεργασία τους και για μετά το τέλος της καριέρας του.

Ο “Τσίγκρι” βέβαια παραμένει ερωτηματικό για το αν θα θελήσει να παραμείνει στην ΑΕΚ με αυτόν τον ρόλο, κάτι που πιθανόν να φανεί στη συνάντηση, που έχει προγραμματιστεί ανάμεσα στον παίκτη, στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τον Παναγιώτη Κονέ.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είναι πιθανόν, να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του Τσιγκρίνσκι στην ομάδα, με τα τωρινά δεδομένα να παραμένουν όλα ανοιχτά και να μην υπάρχει τίποτα το σίγουρο.

Advertisement