15.6
11:58

«Μη ρεαλιστικό το σενάριο ανταλλαγής Γκόμπελιτς-Κρίστιτσιτς»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ περιμένει με αγωνία το πως θα εξελιχθεί η περίπτωση του Νέναντ Κρίστιτσιτς

Την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Σέρβο χαφ της ΑΕΚ, αλλά ακόμη είναι… θολό το τοπίο για τον Κρίστιτσιτς.

Από χθες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει την ομάδα του Βελιγραδίου να σκέφτεται να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον 29χρονο δεξιό μπακ, Μάρκο Γκόμπελιτς.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα zurnal.rs, αυτό το σενάριο θα ήταν εξαιρετική ιδέα αλλά δεν είναι ρεαλιστικό καθώς η αξία των δυο ποδοσφαιριστών δεν είναι ίδια, με τον μέσο της ΑΕΚ να έχει μεγαλύτερη αξία.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Νέα ιδέα για ανταλλαγή μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και ΑΕΚ! Ο Μάρκο Γκόμπελιτς στην Αθήνα και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στο Μαρακανά! Θα ήταν ένα εξαιρετικό σενάριο για τους πρωταθλητές Σερβίας αλλά δεν είναι ρεαλιστικό καθώς ο ελληνικός σύλλογος θέλει να αποζημιωθεί οικονομικά. Ρεαλιστικά, η αγοραστική αξία των δυο ποδοσφαιριστών δεν είναι ίδια, καθώς ο έμπειρος μέσος είναι πιο πολύτιμος.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε στην ομάδα του τον Γκόμπελιτς, επειδή είχε αξιοσημείωτο ρόλο στον Ερυθρό Αστέρα όταν ήταν προπονητής αλλά επιθυμεί και την παραμονή του Κρίστιτσιτς, με το πρόβλημα να είναι το ότι ο έμπειρος μέσος θέλει να φύγει με κάθε τρόπο από την Αθήνα.

Αυτό δίνει μια καλή ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα για να αποκτήσει εκ νέου τον Κρίστιτσιτς, καθώς κανένα κλαμπ δεν αποδίδει καλά έχοντας έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή».

Advertisement