15.6
15:58

Λάνγκφορντ: «Έτοιμος να υπογράψω – Ήταν θέμα αρχής η καθυστέρηση» (pic)

AEK1924.gr team
Advertisement

O Λάνγκφορντ γνωστοποίησε πως υπέγραψε τον διακανονισμό που αφορά την αδειοδότηση της Βασίλισσας για το πρωτάθλημα γνωστοποιώντας πως η καθυστέρηση της υπογραφής του δεν ήταν θέμα χρημάτων αλλά θέμα αρχών.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ανακοίνωσε στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media πως θα υπογράψει τον διακανονισμό ενώ υπογράμμισε πως η ΑΕΚ οφείλει να κάνει το σωστό απέναντι στους επόμενους ξένους που θα αποκτήσει.

Παράλληλα, τόνισε πως οι πρώην «κιτρινόμαυροι» συμπαίκτες του αξίζουν να κερδίσουν τον επόμενο χρόνο των συμβολαίων τους ενώ σημείωσε την ανάγκη των παικτών να έχουν την ελευθερία να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του:

«Είμαι έτοιμος να υπογράψω. Η καθυστέρηση δεν έχει σχέση με τα χρήματα. Έχω βγάλει εκατομμύρια στην καριέρα μου. Είναι θέμα αρχής. Δεύτερον, οι πρώην συμπαίκτες μου αξίζουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα λεφτά του επόμενου συμβολαίου τους παίζοντας σε μία ανταγωνιστική λίγκα για να δείξουν το ταλέντο τους.

Είναι πιο σημαντικό για την ΑΕΚ να έχει την ευκαιρία να κάνει το σωστό για το επόμενο γκρουπ ξένων παικτών που θα χρειαστούν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στην Ευρώπη. Ενθαρρύνω την ΑΕΚ και όλα τα σωματεία που έχουν πρόβλημα να έχουν λογιστικό πρόβλημα, κάνοντας μπάτζετ με λεφτά που δεν έχουν.

Τρίτον, αναγνωρίζω την ευκαιρία των ανερχόμενων παικτών να παίξουν σε μία από τις καλύτερες λίγκες στην Ελλάδα και αυτά που προσφέρει. Είναι πιο σημαντικό από τα προσωπικά μου συναισθήματα για τα πράγματα που έχουν ειπωθεί για εμένα από την ΑΕΚ και το φτωχό επιχειρηματικό μοντέλο που ακολούθησε.

Χρησιμοποιήστε άμεσες γραμμές επικοινωνίας για την κατάσταση της ομάδας και δώστε στους παίκτες την ελευθερία να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις με βάση τις συνθήκες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για όλες τις πλευρές και ένα πιο συνεπές αποτέλεσμα γενικά».

 

Advertisement