Νέο… διαδικτυακό «χτύπημα» από παίκτη της Ένωσης, μετά το άκουσμα της είδησης για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης από πλευράς ΑΕΚ.
Μετά τους Ματ Λοτζέσκι και Κιθ Λάνγκφορντ, ο Γιανίκ Μορέιρα είναι ο επόμενος παίκτης που «χτυπά» για τον φάκελο αδειοδότησης της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα διαψεύδει τα σενάρια που θέλουν την Βασίλισσα να έχει έρθει σε συμφωνία διακανονισμού με τους παίκτες, τονίζοντας πως δεν έχει υπογράψει τίποτα με την ομάδα.
Το δημοσίευμα:
Ο Αμερικανός άσος κοινοποιώντας την σχετική είδηση, σχολίασε πως: «Τίποτα δεν έχει υπογραφεί από εμένα…» αφήνοντας αιχμές για την εγκυρότητα της εν λόγω κίνησης.
Αν και έγινε γνωστό ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε τον φάκελο για την αδειοδότησή της για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, ο Ματ Λοτζέσκι αρνήθηκε ότι έχει υπογράψει τον διακανονισμό για τις οφειλές: «Ενδιαφέρον αλλά και λάθος. Γνωρίζω ότι δεν έχω έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ έως τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο «Λότζο» στο twitter.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement