13.6
13:12

Όλα ανοιχτά για Τσιγκρίνσκι και ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δυο πλευρές δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το που θα βαδίσουν την επόμενη σεζόν μαζί ή χώρια, με τον Ουκρανό αμυντικό να δίνει το παρών κανονικά αύριο στις αιματολογικές εξετάσεις της ομάδας.

Για αύριο έχουν προγραμματιστούν το πρώτο γκρουπ ποδοσφαιριστών που θα προχωρήσουν σε αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενόψει της νέας σεζόν και μέσα σ’ αυτούς φαίνεται πως βρίσκεται και το όνομα του Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ουκρανού αμυντικού να λήγει τέλος του μήνα και να μην έχει ξεκαθαρίσει, για το τι πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ, με την περίπτωση του, αλλά ο ίδιος θα βρίσκεται κανονικά αύριο για να περάσει από τις προγραμματισμένες εξετάσεις ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Οι δυο πλευρές είχαν μιλήσει με το τέλος της σεζόν, γνωστοποιώντας η ΑΕΚ την θέληση της, να δώσει πόστο εντός της ομάδας στον Τσιγκρίνσκι, αλλά ο ίδιος να μην φαίνεται διατεθειμένος να βάλει τέλος τώρα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, θέλοντας να παίξει ακόμα ένα με δυο χρόνια ποδόσφαιρο.

Γι’ αυτό τον λόγο οι δυο πλευρές δεν έχουν καταλήξει για την ώρα, πως θα πορευτούν, με όλα τα δεδομένα να παραμένουν ανοιχτά, ενώ ο Ουκρανός φαίνεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου, αλλά και ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα την Ντνίπρο.

Σίγουρα, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η γνώμη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που ο ίδιος τον έχει σε εκτίμηση και θα ήθελε την παραμονή του, αλλά σίγουρα προβληματίζεται όπως και όλοι εντός ΑΕΚ, απ’ τους αρκετούς τραυματισμούς που βγάζει κάθε χρόνο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του για μια ολόκληρη σεζόν.

Όλα αυτά θα συζητηθούν εκ’ νέου απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και με τον ίδιο τον Τσιγκρίνσκι, θέλοντας να βρούνε μια μέση λύση, έχοντας σε πρώτο πλάνο να συνεχίσουν μαζί και να παραμείνει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια, μια προσωπικότητα όπως ο Ουκρανός αμυντικός.

Advertisement