13.6
11:08

«Καυτή» εβδομάδα εξελίξεων

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για τις υποθέσεις των Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο, με τον Μιλόγεβιτς να «κλειδώνει» το ρόστερ για το Πήλιο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ολιγοήμερες διακοπές, με στόχο να πιάσει δουλειά, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας τις την προετοιμασία στο Πήλιο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του αναμένουν τις εξελίξεις στις «καυτές» μεταγραφικές υποθέσεις των Εντσάμ, Τζαβέλλα και Αραούχο, που έχουν δρομολογηθεί και αποτελούν προτεραιότητα.

Η περίπτωση του Τζαβέλλα αποτελεί χρονικά την πιο πιθανή να ολοκληρωθεί πρώτη, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα και σε συζητήσεις με την Ένωση για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Από κει και πέρα, στάση αναμονής υπάρχει για τον Εντσάμ, μιας και η Σέλτικ εξετάζει όλες τις παραμέτρους και μέχρι στιγμής είναι αυτή που καθορίζει πότε θα ολοκληρωθεί το deal της ΑΕΚ με τον Γάλλο.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους για να επέλθει η συμφωνία, έχουν «κλείσει» με τον παίκτη, τον έχουν πείσει για τα ωφέλη από μια πιθανή συνεργασία και όλα πλέον εξαρτώνται από… Σκωτία μεριά.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο story του Αραούχο, ο Αργεντινός κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ούτως ώστε να αποχωρήσει από την Λας Πάλμας και να έρθει στην χώρα μας, πιέζοντας συνεχώς τον πρόεδρο της ομάδας να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε μια τέτοια υπόθεση, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ έχουν κάνει ότι μπορούν και τηρούν στάση αναμονής για να δουν αν θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση από την πλευρά της Ισπανικής ομάδας.

Advertisement