13.6
09:39

Γράφουν ξανά για Νάτσο Μαρτίνες και ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Νέο δημοσίευμα απ’ την Ισπανία επαναφέρει ξανά τον Νάτσο Μαρτίνες ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, για το αριστερό άκρο της άμυνας της.

Το προηγούμενο διάστημα μεταξύ των πολλών δημοσιευμάτων απ’ το εξωτερικό που ανέφεραν διάφορους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, υπήρξε και το όνομα του Νάτσο Μαρτίνες ως τον ποδοσφαιριστή που κοιτάει η Ένωση για το αριστερό άκρο της άμυνας της.

Χωρίς ωστόσο, να υπάρχει κάτι πιο επίσημο απ’ τους Κιτρινόμαυρους που συνεχίζουν όλο αυτό το διάστημα το σκάουτινγκ για την συγκεκριμένη θέση, έχοντας ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Όμως, ένα νέο δημοσίευμα απ’ την Ισπανία επαναφέρει ξανά το θέμα Νάτσο Μαρτίνες και ΑΕΚ, γράφοντας αυτή την φορά ότι παραμένει στην κορυφή της λίστας της Ένωσης για το αριστερό άκρο της άμυνας της, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε πρόταση οι Κιτρινόμαυροι.

Σίγουρα, κάτι απ’ την πλευρά του Δικεφάλου δεν υπάρχει και το μόνο που γνωρίζουμε ότι για την ώρα σε πρώτο πλάνο φαίνονται οι υποθέσεις Αραούχο, Εντσάμ και Τζαβέλλα να απασχολούν την ομάδα.

Advertisement