13.6
09:15

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Μιλόγεβιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σέρβος τεχνικός επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα (13/06) και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά.

Μετά απ’ τις ολιγοήμερες διακοπές στην πατρίδα του, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι έτοιμος να σηκώσει μανίκια και μαζί με τους συνεργάτες του, να ξεκινήσουν τον ακριβή σχεδιασμό της προετοιμασίας αρχικά για το προ-στάδιο που θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο και στη συνέχεια για το βασικό στάδιο που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Ο Μιλογεβιτς μεταξύ άλλων, θα κρίνει στο Πήλιο, ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βέβαιοι θέση στο ρόστερ της ομάδας την δεδομένη χρονική στιγμή, παίρνοντας την απόφαση για το τι ζητάει να πράξει η Ένωση μαζί του.

Είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές και κυρίως νεαροί, που μπαίνουν σε αυτήν την εξίσωση και θα πρέπει ο “Μίλο” να αποφασίσει για το τι θα πράξουν και σε ποια γραμμή θα κινηθούν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι νεαροί Μαχαίρας και Μιτάι, που δεν αποκλείεται να θεωρήσει ο προπονητής της ΑΕΚ, ότι είναι προτιμότερο να δοθούν κάπου αλλού δανεικοί, για να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους, αν νομίσει ότι στην Ένωση δεν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Απ’ εκεί και έπειτα, είναι κι’ άλλα πολλά ζητήματα που θα τρέξει αυτές τις ημέρες ο Μιλόγεβιτς, που αφορούν το προπονητικό κομμάτι και το πως θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και το κομμάτι των μεταγραφών, έχοντας από κοντά καλύτερη συνεργασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Advertisement