12.6
09:30

Θέμα χρόνου του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ, με το πιθανότερο μέχρι την Δευτέρα να έχει ανακοινωθεί απ’ τους Κιτρινόμαυρους.

Μετά και απ’ την επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην Αθήνα, έπειτα από ένα σύντομο ταξίδι στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη, η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Οι Κιτρινόμαυροι όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αλάνιασπορ συζητώντας μαζί της, λεπτομέρειες για το DEAL, προσπαθώντας να ρίξει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή απ’ τις 400 χιλ. ευρώ, που προβλέπεται.

Οι Τούρκοι φαίνεται να μην έχουν απαντήσει ακόμα στην ΑΕΚ, για το τι ζητούν και αν είναι διατεθειμένοι να πέσουν κάτω απ’ το ποσό της ρήτρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αναμονή στο όλο ζήτημα, που όμως θα ξεπεραστεί τις επόμενες ημέρες.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, φαίνονται πλήρως διατεθειμένοι αν οι Τούρκοι δεν απαντήσουν ή δεν δεχτούν κάποιο ποσό κάτω απ’ την ρήτρα, να καταβάλλουν τα 400χιλ. ευρώ, κλείνοντας το συντομότερο δυνατόν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Γι’ αυτό τον λόγο, μπορεί να πει κανείς ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία, της μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ και είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί ο επαναπατρισμός του και δεν αποκλείεται μέχρι την Δευτέρα ή το αργότερο μέχρι την Τρίτη να ανακοινωθεί απ’ τους Κιτρινόμαυρους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει απ’ την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, με το πιθανότερο σενάριο να ενσωματώνεται λίγες ημέρες αργότερα στο Πήλιο, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα.

Advertisement