12.6
23:06

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Σε φιλανθρωπικό αγώνα με τον ΓΣ Αλμυρού

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε μία ακόμα πράξη κοινωνικής ευαισθησίας θα λάβουν μέρος οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Γ.Σ Αλμυρού για ένα φιλανθρωπικό αγώνα, εις μνήμη των Γιώργου Νανά, Χρήστου Γκάτση και Γιώργου Παπαϊωάννου.

Τον επόμενο Σάββατο (19/06) στις 18:00 το απόγευμα, οι Παλαίμαχοι και φίλοι του Γ.Σ Αλμυρού θα αναμετρηθούν με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Ένας αγώνας φιλανθρωπικού αγώνα – εισιτήριο αξίας 5ευρώ – με την αναμέτρηση νε διεξάγεται στη μνήμη των Γιώργου Νανά, Χρήστου Γκάτση και Γιώργου Παπαϊωάννου.

Οι τρεις εκλιπόντες, έφυγαν από την ζωή το τελευταίο εξάμηνο, υπήρξαν φίλαθλοι της ΑΕΚ και μάλιστα ο Χρήστος Γκάτσης αγωνιζόταν ως ερασιτέχνης μπασκεμπολίστας.

Έτσι, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού θα βρεθούν σπουδαία ονόματα από την ένδοξη Ιστορία της Ένωσης, μερικά εκ των οποίων έγιναν γνωστά: Αρδίζογλου, Σεραφίδης, Μπατίστα, Ατματζίδης, Παπαδόπουλος, Καραγκιοζόπουλος, Σμιγδαλάς, Καραγιάννης και Αγορογιάννης.

Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των εκλιπόντων φίλων της ΑΕΚ και μελών του Γ.Σ Αλμυρού.

Advertisement