11.6
09:20

Τα δεδομένα για τα χαφ της Ένωσης

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η μεταγραφή του Εντσάμ οδεύει προς ολοκλήρωση, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει στα χέρια του παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά στα χαφ, λίγες μέρες πριν αρχίσει η προετοιμασία. 

Η αναχώρηση της ομάδας για το Πήλιο πλησιάζει και οι μεταγραφικές εξελίξεις «τρέχουν» με χίλια στην Ένωση.

Σε λίγες μέρες η κιτρινόμαυρη αποστολή αναχωρεί για το πρώτο στάδιο της φετινής της προετοιμασίας στο Πήλιο και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να έχει όσο τον δυνατόν περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Ειδικότερα στην μεσαία γραμμή, ο Σέρβος τεχνικός έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού να έχει στην διάθεση του παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, προκειμένου να έχει την δυνατότητα να διαφοροποιεί την νοοτροπία της ομάδας, ανάλογα με τον αντίπαλο.

Ήδη, η περίπτωση του Εντσάμ παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο, με τον παίκτη να φημολογείται ότι βρίσκεται στην Αθήνα, με τις δύο πλευρές να περιμένουν την αποδέσμευση του Γάλλου από την Σέλτικ.

Η ποιότητα του Εντσάμ είναι αναμφισβήτητη και θα αποτελέσει αν μη τι άλλο ένα τεράστιο εργαλείο στα χέρια του Μιλόγεβιτς, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «6άρι», όσο και «8άρι», ενώ μπορεί να προσφέρει και πίσω από τον επιθετικό.

Με τα δεδομένα που τελείωσε η σεζόν, ο 25χρονος χαφ θα πλαισιώσει τους Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι, Σάκχοφ και Σιμόες, ενώ θεωρητικά συμβόλαιο έχει και ο Νέναντ Κρίστισιτς.

Ο Σέρβος βρίσκεται στην πατρίδα του και σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, μιας και πρόθεση του ίδιου είναι να παραμείνει εκεί και να αγωνιστεί ξανά στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να επέλθει συμφωνία, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να καλυφθεί οικονομικά η Ένωση. Οι Κιτρινόμαυροι αξιώνουν ένα ποσό που να φτάνει τις 500.000, όσα δηλαδή έδωσαν για την απόκτηση του πριν από 2.5 χρόνια.

Ο Μιλόγεβιτς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κρίστισιτς, όταν είχε εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία, ξέρει πως να τον κάνει ξανά τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ψυχολογικούς λόγους.

Advertisement