11.6
17:57

Μήτογλου: «Του χρόνου Πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

O 21χρονος στόπερ της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της ομάδας και δήλωσε πανέτοιμος να παλέψει και να δουλέψει σκληρά, με στόχο να καθιερωθεί ως βασικός.

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το (μεγάλο) βήμα της καριέρας του, ο Γεράσιμος Μήτογλου κατά την διάρκεια των υπογραφών και της παρουσίας του στα κιτρινόμαυρα γραφεία.

Μιλώντας στο ΑΕΚTV δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ευχήθηκε να κατακτήσει πολλούς τίτλους μαζί της, με πρώτο εκείνον που θα βάλει την ομάδα ως Πρωταθλήτρια στην «Αγιά Σοφιά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Αρχικά είναι ο κόσμος, δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στους παίκτες όταν αγωνίζονται και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία ενός παίκτη. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ένα όνομα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για εμένα να παίξω εδώ».

-Ποια είναι τα όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

«Τα όνειρά μου είναι αρχικά να δουλέψω, να γίνω βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ και να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα».

-Σκέφτεσαι από τώρα την προοπτική του νέου γηπέδου;

«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ μεγάλο… μπαμ, πιστεύω. Και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί παραπάνω, και οι παίκτες, και η διοίκηση, όλοι. Και εύχομαι του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά».

Advertisement