Η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης είναι έτοιμη να…ριχτεί ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος (12/06, 17:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την για την 3η αγωνιστική των play-off της Handball Premier. Αναλυτικά η αποστολή.
Οι Μάγκες ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας για τους Τελικούς του Πρωταθλήματος.
Σημειώνεται, πως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και Ελλάδος έχουν 7 πόντους, έχουν ήδη ευτυχήσει να πραγματοποιήσουν το 2Χ2 στα play-off και έτσι βρίσκονται ήδη στους τελικούς του Πρωταθλήματος.
Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.
Ο εξτρέμ της Ένωσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο aek.gr σχολίασε πως η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως στην έδρα του ΠΑΟΚ όλα τα παιχνίδια «μεταμορφώνονται» σε ντέρμπι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement