10.6
05:26

Φεύγει δανεικός ο Αθανασιάδης

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα παραχωρηθεί δανεικός απ’ την ΑΕΚ, στην Μολδαβική, Σέριφ Τίρασπολ.

Μετά την μεταγραφή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, τα δεδομένα για τον “άσο” άλλαξαν στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να πρέπει να κληθούν και να αποφασίσουν για ποιον απ’ τους δυο, Τσιντώτα και Αθανασιάδη, θα κρατούσαν στο ρόστερ.

Ο πρώτος μάζευε τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει στην ομάδα, αλλά λόγω φημολογίας ότι ενδιαφερόντουσαν ομάδες του εξωτερικού για τον ίδιο, ήταν ανοιχτά όλα τα δεδομένα.

Απ’ την στιγμή όμως, που δεν φαίνεται να γίνεται το ενδιαφέρον επίσημη πρόταση, τότε ο Αθανασιάδης είναι ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει απ’ την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, έχει βρεθεί ήδη η ομάδα που θα παραχωρηθεί και είναι η Πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σέριφ Τίρασπολ, η οποία ενδιαφέρθηκε και κατέθεσε πρόταση στην Ένωση για να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο τον Έλληνα γκολκίπερ, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός για την συγκεκριμένη μετακίνηση.

Βέβαια, για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο δανεισμός είναι μονοετής ή διετής, ή αν μπει κάποια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με τα τωρινά δεδομένα να μιλούν απλά για δανεισμό του Αθανασιάδη στην Σέριφ και μάλιστα απομένει η οριστική ανακοίνωση, καθώς αποτελεί θέμα χρόνου η συμφωνία όλων των πλευρών.

Μετά απ’ την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Στάνκοβιτς με τον Τσιντώτα θα αποτελούν την δυάδα της ΑΕΚ για την θέση του “άσου”, ενώ η τετράδα πιθανόν να αποτελείται απ’ τους τωρινούς νεαρούς τερματοφύλακες της ομάδας, Βασίλη Χατζηεμμανουήλ και Γιώργο Θεοχάρη.

Advertisement