09.6
09:15

Στη Δράμα για το «διπλό» η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε ρυθμούς play-off κινείται τις τελευταίες ημέρες η Κυπελλούχος Ελλάδος και Ευρώπης, με την σημερινή (09/06, 17:00, ΑΕΚ1924) ημέρα να την βρίσκει αντιμέτωπη με την BiancoMonte Δράμα.

Μετά τη μεγάλη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης της Handball Premier, οι Μάγκες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει (αυθημερόν) στην Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος.

Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος, πέρα από το «διπλό» στην επαρχιακή πόλη, επί της BiancoMonte Δράμα. Οι Κιτρινόμαυροι με νίκη, θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση και στο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Δημητρούλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή των Πατρίκ Λέμος, ο οποίος ήταν αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή.

Δίχως κανένα άλλο πρόβλημα, η αποστολή της Ένωσης είναι: Βauer, Janca, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Kosanovic, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Buneta, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

Advertisement