09.6
18:51

Δημητρούλιας: «Είμαστε πνευματικά κουρασμένοι – Συγχαρητήρια στη Δράμα»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως οι Κιτρινόμαυροι υφίστανται πνευματική κούραση.

Δύσκολος ο αγώνας κόντρα στην Δράμα, όπως φάνηκε από την πορεία που ωστόσο «βάφτηκε» κιτρινόμαυρος μετά την επικράτηση της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έβγαλε το… καπέλο στην τοπική ομάδα για την πορεία της φέτος, ενώ αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει μεταξύ των παικτών αλλά και στην ψυχραιμία που χρειάζεται ένας προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημητρούλια:

«Συγχαρητήρια στη Δράμα για την εξαιρετική δουλειά. Τα παιδιά βρήκαν χημεία φέτος και κατάφεραν να φτάσουν δίκαια μέχρι εδώ. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, γιατί παράγει αρκετούς καλούς παίκτες.

Εμάς στόχος μας είναι να βρεθούμε στον τελικό και θέλουμε να βρούμε χρόνο για να προετοιμαστούμε γιατί η πρόσκληση του τρέμπλ είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε κουραμένοι πνευματικά και γι΄αυτό βλέπετε αυτές τις αλλαγές στο ρυθμό μας μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό.

Σίγουρα σκεφτήκαμε προς το τέλος που μειώθηκε η διαφορά πως μπορεί να γίνει κάποια ανατροπή, αφού αυτό είναι και το μαγικό του αθλητισμού, αλλά εμείς οι προπονητές πρέπει τότε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μην συμβεί αυτό».

Advertisement