08.6
18:13

Ο Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

AEK1924.gr team
Ο Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Ντέγιαν Κουλοσέφσκι ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να έρχονται τα…πάνω κάτω στην εθνική Σουηδία ενόψει του Euro 2020. 

Άσχημα νέα για την εθνική Σουηδίας, καθώς ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα είναι στη διάθεση του Έρικσον για τα πρώτα παιχνίδια για το Euro 2020.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια για τους Σουηδούς, καθώς έμεινε εκτός αποστολής και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κορωνοϊό ανιχνεύθηκε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος επίσης θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια της Ισπανίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Σουηδία θα αντιμετωπίσει στον πέμπτο όμιλο του Euro 2020 τις Ισπανία (14/06), Σλοβακία (18/06) και Πολωνία (23/06).
Πηγή: sport24
Advertisement