07.6
21:05

Καββαδία: «Η ΑΕΚ να κατακτήσει Κύπελλο και Πρωτάθλημα»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η 27χρονη κεντρική ανανέωσε την συνεργασία της με την Ένωση και προχώρησε στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Απόλυτα χαρούμενη με την 4η διαδοχική σεζόν στα κιτρινόμαυρα, δήλωσε η Αγγελική Καββαδία μετά την ανακοίνωση της παραμονής της.

Τόνισε πως η διοίκηση – όλα αυτά τα χρόνια – προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην ομάδα και στόχος είναι να ετοιμαστεί μία ΑΕΚ έτοιμη να «χτυπήσει» τίτλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Καββαδία:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχή χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ΑΕΚ. Η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό μας προσφέροντας μας κάθε δυνατή βοήθεια. Άλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους 2 βασικούς λόγους που συνεχίζω την συνεργασία μου με την ΑΕΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αλέξη Αλεξίου, τον αντιπρόεδρο κ. Λευτέρη Αρχοντή και τον team manager κ. Νίκο Παναγιωτίδη οι οποίοι μας αγκάλιασαν και στις χαρές και στις λύπες. Εύχομαι η νέα αγωνιστική χρονιά να μας βρει υγιείς και να μας δώσει όσα μας στέρησε η προηγούμενη.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι ενδεδειγμένες κινήσεις εκ μέρους της διοικήσεως αλλά και του προπονητή ώστε η ΑΕΚ να κατακτήσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα»

Advertisement