
Στη λίστα υποψήφιων αντικαταστατών του Κάρλος Τέβεζ συμπεριλαμβάνει τον Σέρχιο Αραούχο η «Marca».
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Τσίνο, προκειμένου να καλύψει το κενό του Τέβεζ.
Ο Αραούχο αποτελεί άλλωστε προϊόν των ακαδημιών της Αργεντίνικης ομάδας, με την οποία είχε ένα γκολ και 3 ασίστ σε 22 συμμετοχές,
Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και μέσα στην λίστα υπάρχουν παίκτες όπως οι Ντάριο Μπενεντέτο, Κάρλος Μπάκα, Ρότζερ Μαρτίνες, Νικολάς Ορσίνι, Μίκαελ Εστράδα, Τσίμι Άβιλα και Νορμπέρτο Μπριάσκο.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η επιστροφή του Αραούχο στην Μπόκα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιστροφή στο σπίτι για τον επιθετικό που ”μεγάλωσε” την καριέρα του στην ΑΕΚ και στη Λας Πάλμας. Σε 150 παιχνίδια με τη Λας Πάλμας έχει σημειώσει 47 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Marca».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement