
Ο Σέρβος αμυντικός αναφέρθηκε για τα δημοσιεύματα που τον έχουν ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι παίκτης της Μακάμπι, αλλά γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ένωσης.
Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για τα διάφορα ισραηλινά, σέρβικα και ελληνικά δημοσιεύματα που αναφέρουν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τον ίδιο να χαμηλώνει το θέμα.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε ότι είναι παίκτης της Μακάμπι, γνωρίζει απ’ τον ατζέντη του για το ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
Απ’ εκεί και έπειτα πρόσθεσε στη συνέντευξη στη Kurir, ότι ο ίδιος περνάει ωραία και δεν χρειάζεται να πάει πουθενά.
Αναλυτικά όσα είπε στη Kurir ο Μπόγκνταν Πλάνιτς:
«Είμαι στη θάλασσα με την οικογένειά μου. Είμαι διακοπές. Άκουσα από τον μάνατζέρ μου ότι υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον, ότι του έγιναν κάποιες κλήσεις, αλλά σε επίσημο κομμάτι δεν είμαι ενήμερος. Είμαι παίκτης της Μακάμπι και δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει αυτό το καλοκαίρι. Είναι ωραία για εμένα και δεν χρειάζεται να πάω πουθενά».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement