02.6
21:18

Βόμβα: Στην ΑΕΚ η Αμερικανίδα Βάντερ (VIDEOS)

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μία μεγάλη μεταγραφή πραγματοποιεί η Ένωση καθώς έκλεισε την Αμερικανίδα κεντρική, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθεια να πρωταγωνιστήσει στην ερχόμενη Volley League.

Συνέχεια αφίξεων στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να πετυχαίνουν μία μεταγραφική βόμβα.

Η Λίντσει Βάντερ θα αποτελέσει την πρώτη από τις τρεις ξένες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας, με την αθλήτρια να έρχεται από την Αμερική με… συστάσεις.

Πρόκειται για μία από τις ταχύτερα εξελισσόμενες επιθετικούς στις ΗΠΑ και στα 25 της θα αναζητήσει την… τύχη της στο εξωτερικό με τα κιτρινόμαυρα. Με ύψος 1.91μ. και άλμα στα 3.14μ. εντυπωσιάζει με το μπλοκ και το σέρβις της, ενώ έχει υψηλά ποσοστά στην υποδοχή.

Η ΑΕΚ πρόλαβε στην… γωνία τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ δεν ήταν η μόνη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για την Βάντερ. Ομάδες από την Ευρώπη, όσο και από την Ελλάδα – πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Ολυμπιακό – ενδιαφέρθηκαν έντονα.

Ωστόσο, η Ένωση κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και… χτύπησε την κατάλληλη στιγμή την πόρτα της, αποσπώντας την υπογραφή της, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από το Πανεπιστήμιο του Oregon στην Αμερική. Την περίοδο 2019 έκανε το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι αγωνιζόμενη με την VB Vantes στη Γαλλία ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Békéscsaba στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Δείτε την Βάντερ εν δράσει:

*Περισσότερα σε λίγο…

Advertisement