
Ο άλλοτε αρχηγός του Πανιώνιου, Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ απ’ τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναφέροντας ότι θα της δώσει ταυτότητα.
Ένας πρώην παίκτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Παναγιώτης Κόρμπος κλήθηκε να μιλήσει για τον Σέρβο τεχνικό και την επιλογή της ΑΕΚ να τον προσλάβει για την τεχνική της ηγεσία, με τον ίδιο να τονίζει ότι θα δώσει ταυτότητα στους Κιτρινόμαυρους και είναι σαν να έχει… μαγικό ραβδί.
Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος στο ΣΠΟΡ FM 94,6:
«Ο κ. Μιλόγεβιτς είναι καταρχάς ένας απίστευτος άνθρωπος, που μας είχε κερδίσει από την πρώτη μέρα στον Πανιώνιο.
Είναι πιστεύω μία καλή επιλογή, σίγουρα θα είναι μεγάλη η πίεση στην ΑΕΚ αλλά όπου πήγε απέδειξε τι είναι ικανός να κάνει. Και στον Ερυθρό Αστέρα έδειξε ότι αντέχει και με το παραπάνω την πίεση, πήγε πολύ καλά η ομάδα με εκείνον στον πάγκο, εντός κι εκτός συνόρων.
Δουλεύει πολύ στην άμυνα, το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι καταρχάς να μην δεχτείς γκολ. Δεν είναι όμως ακριβώς αμυντικογενής προπονητής, δουλεύει ίσα σε άμυνα και επίθεση.
Όπου πήγε τα πήγε καλά, σαν έχει… μαγικό ραβδί, πιστεύω θα δώσει ταυτότητα στην ΑΕΚ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement