
Οι παίκτες της ΑΕΚ δέχθηκαν «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό (20-4) στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας μία άσχημη εμφάνιση. Ωστόσο , το κεφάλι πρέπει να μείνει ψηλά, καθώς ολοκληρώθηκε μία πολύ καλή χρονιά.
Άδοξο φινάλε μίας επιτυχημένης σεζόν δόθηκε σήμερα (23/05) στο κολυμβητήριο του Λαίμου της Βουλιαγμένης, με την ΑΕΚ να ηττάται από τον Ολυμπιακό.
Δεδομένα η διαφορά των δυο ομάδων σε επίπεδο εμπειρίας και ποιότητας είναι μεγάλη, ωστόσο η Ένωση θα μπορούσε να εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένη και αποτελεσματική.
Παρ’ όλα αυτά, η σεζόν που τελειώνει μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί. Με την παρθενική της συμμετοχή στην Α1, η ΑΕΚ εξασφάλισε το εισιτήριο για το Euro Cup, προκρίθηκε στο Final-8 και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα (3-0) με την ΑΕΚ να δείχνει… σαστισμένη και δίχως καθαρό μυαλό στην τελική πάσα (4-0). Το άσχημο πρώτο οκτάλεπτο, ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να μένει στο μηδέν (7-0).
Στην συνέχεια, οι Κιτρινόμαυροι περιόρισαν τον αντίπαλο και «έσπασαν» το ρόδι στο σκορ (8-1). Ήταν ωστόσο αργά, καθώς η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη και πολύ δύσκολα μπορούσε να ανατραπεί το σκορ ημιχρόνου (9-1).
Η Ένωση δεν τα παράτησε (11-2), συνέχισε να προσπαθεί να γίνει απειλητική ωστόσο με όσα σουτ επιχειρήθηκαν δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο (13-3).
Το τελευταίο οκτάλεπτο κύλησε με διαδικαστικό χαρακτήρα (18-4), με τον Ολυμπιακό να στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδος (20-4) και την ΑΕΚ να αδικεί τον εαυτό της, καθώς θα μπορούσε να είχε καλύτερη εικόνα.
Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-1, 13-3, 20-4
*Περισσότερα σε λίγο…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement