
Η ΚΕΔ όπως όλα δείχνουν θα τιμωρήσει την τριάδα των διαιτητών που έσφαξαν με χειρουργικό τρόπο την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League.
Μετά το χθεσινό χειρουργείο που υπέστη η ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των playoffs της Basket League, φαίνεται πως θα υπάρξει η τιμωρία των… σφαγέων της, Καρακατσούνη, Παναγιώτου και Ζαχαρή, απ’ την ΚΕΔ.
Συγκεκριμένα, όλη η Ελλάδα είδε την χειρουργική αντιμετώπιση που είχε η Βασίλισσα, απ’ τους τρεις διαιτητές με αποφάσεις στα όρια της προκλητικότητας, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν ασυγκίνητο τον παρατηρητή της χθεσινής αναμέτρησης.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο παρατηρητής της χθεσινής αναμέτρησης αναγνώρισε τα εγκλήματα και εισηγήθηκε την τιμωρία των Καρακατσούνη, Παναγιώτου και Ζαχαρή, για την τραγική διαιτησία τους εις βάρος της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement