Κόκκινος συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό (22/5, 21:00).
Τα τεστ που έγιναν για covid-19 στον ΠΑΟΚ έδειξαν ότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας είναι θετικός. Όπως είναι λογικό στις τάξεις του Δικεφάλου επικρατεί έντονη ανησυχία, όχι μόνο γιατί έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/5, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, SPORT 24).
Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι ότι το κρούσμα εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά το γεύμα όλης της ομάδας και αυτό που προβληματίζει είναι μήπως προκύψει διασπορά. Βέβαια ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει και στις προπονήσεις ωστόσο αυτές γίνονται σε περισσότερο ελεγχόμενο περιβάλλον.
Το σίγουρο είναι ότι στον ΠΑΟΚ το θετικό κρούσμα προκάλεσε συναγερμό και αμέσως πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ποδοσφαιριστή, αν και από τον ΠΑΟΚ δεν αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ποδοσφαιριστής που μολύνθηκε έχει ήδη μπει σε καραντίνα όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα και στην Τούμπα περιμένουν τα αποτελέσματα και των νέων τεστ των υπολοίπων ποδοσφαιριστών στα οποία θα υποβληθούν αύριο.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement