Αρνητική ήταν η απάντηση του 47χρονου Ουκρανού προς την πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ, λόγω της αποζημίωσης που ζητά η Φερεντσβάρος από την Ένωση.
Δύσκολη αναμένεται η «μάχη» της ΑΕΚ για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, στον οποίο κατέθεσε επίσημη πρόταση για να συνεργαστούν την ερχόμενη σεζόν.
Σύμφωνα με την «dynamomania.com» ο 47χρονος τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση της Ένωσης, λόγω της αποζημίωσης 1.000.000€ που ζητά η Φερεντσβάρος.
Μένει να φανεί η στάση που θα διατηρήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σε μία αρκετά δύσκολη περίπτωση, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το ΑΕΚ1924.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα θεωρούσε τον Σεργκέι Ρεμπρόφ ως τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του προπονητή.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ λόγω του γεγονότος ότι η Φερεντσβάρος ζήτησε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πρόωρη λήξη της σύμβασης που έχει με τον Ρεμπρόφ και η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο».
Το θέμα του προπονητή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να επικεντρώνονται σε αυτούς που έχουν στην λίστα τους, αλλά να κρατούν ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ.
Προφανώς, τα δεδομένα για τον Ισπανό τεχνικό δεν είναι ενθαρρυντικά και για την ώρα φαίνεται πως μαζεύει λίγες πιθανότητες για να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης, αλλά δεν σημαίνει ότι αποτελείται τελειωμένη υπόθεση.
Απ’ εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί κυρίως στην ισπανική και γαλλική αγορά, ενώ υπήρξε και μια εξαίρεση για τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, που προτάθηκε απ’ τον μάνατζερ του Όλεγκ Νταντσένκο και… “γυάλισε” στους ανθρώπους της ομάδας, ψάχνοντας εξονυχιστικά την περίπτωση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement