18.5
10:09

«Φουλάρει» για νέες μεταγραφές

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε περίοδο μεταγραφών βρίσκεται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζονται για νέες προσθήκες. Συμφωνία με Κοσμά, Γκουντιμένκο και Διώτη. Σε συζητήσεις με πασαδόρο.

Η ΑΕΚ σχεδιάζει την ομάδα που θα πέσει στην «μάχη» της Volleyleague την ερχόμενη χρονιά, με στόχο να είναι ανταγωνιστική και να… χτυπήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ήδη οι πρώτες συμφωνίες δείχνουν την τάση που υπάρχει για την ενίσχυση του Ελληνικού στοιχείου της ομάδας, με παίκτριες-κλειδιά στις προηγούμενες ομάδες τους.

Όπως αποκάλυψε το ΑΕΚ1924, η Παναγιώτα Διώτη έχει υπογράψει στην Ένωση και αποτελεί την πρώτη ηχηρή προσθήκη της ομάδας. Στο ίδιο πλαίσιο και η Ιωάννα Γκουντιμένκο, παίκτρια που ξεχώρισε με την φανέλα του Μαρκόπουλου.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών θέλουν και την Σοφία Κοσμά να προβάρει τα κιτρινόμαυρα, έχοντας συμφωνήσει με τους διοικούντες της ΑΕΚ να επιστρέψει στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ. Οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές και με άλλες αθλήτριες που έχουν φορέσει την γαλανόλευκη, με την πασαδόρο να είναι σε πρώτο πλάνο.

Φυσικά έχει ανανεώσει η Μαρίνα Τσοχατζή, ωστόσο ακόμα μία παίκτρια για την θέση της πάσας με εμπειρία αναμένεται να πάρει την θέση της στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Advertisement