18.5
20:26

Δεν είδε πέναλτι στο χέρι του Σάκιτς ο Κλάτενμπεργκ (vid)

AEK1924.gr team
Advertisement

Καμία παράβαση στο χέρι του Σάκιτς μετά την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι είδε ο Κλάτενμπεργκ. 

Την ανάλυση των υπό συζήτηση φάσεων της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1 έκανε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος σχολίασε δύο φάσεις από το ντέρμπι αιωνίων, μία από το ΑΕΚ-Άρης και μία από το Ατρόμητος – Βόλος.

Στην φάση του Σάκιτς, όταν μετά την κεφαλιά που πήρε ο Τσιγκρίνσκι η μπάλα βρήκε στον αμυντικό του Άρη, ο αρχιδιαιτητής ανέφερε πως δεν υπάρχει παράβαση, συμφωνώντας έτσι με τον διαιτητή και το VAR.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε φάση όπου ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ολυμπιακού μάρκαρε τον αντίπαλό του σε διεκδίκηση της μπάλας. Η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στην άλλη πλευρά του αγωνιστικού χώρου όπου παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού σημείωσε το τρίτο τέρμα. Ο VAR έλεγξε το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα και συνέστησε ανασκόπηση της φάσης εντός αγωνιστικού χώρου, έπειτα από την οποία ο διαιτητής ακύρωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι το αρχικό μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού συνιστά παράβαση και δεδομένου ότι συνέβη εντός περιοχής πέναλτι, ο καταλογισμός του πέναλτι ήταν σωστός. Επιπρόσθετα η ΚΕΔ θεωρεί ότι το μαρκάρισμα αποστέρησε μία προφανή ευκαιρία για γκολ, αλλά σε προσπάθεια του τερματοφύλακα να παίξει τη μπάλα, συνεπώς η επίδειξη της κίτρινης ήταν σωστή».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση:

Advertisement