17.5
16:43

«Συμφώνησε με Λιόν ο Ντα Σίλβα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα νέο γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ήρθε σε συμφωνία ο Νταμιάν Ντα Σίλβα με την Λιόν για να συνεχίσει την καριέρα μετά την λήξη του συμβολαίου του, με την Ρεν.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν προκύψει αρκετοί μνηστήρες για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, μεταξύ αυτών και η Λιόν.

Όμως, φαίνεται σύμφωνα με την αποκάλυψη της “Equipe” σε σημερινό της δημοσίευμα δεν μιλάμε για ένα απλό ενδιαφέρον της γαλλικής ομάδας, αλλά για κανονική πρόταση συνεργασίας στον Γάλλο στόπερ, ώστε να παραμείνει στην Ligue 1 αλλά με τα χρώματα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντα Σίλβα ήρθε σε συμφωνία και θα μετακομίσει στην Λιόν μετά την λήξη του συμβολαίου του με την Ρεν, έχοντας ήδη πει το “ναι” στην πρόταση της γαλλικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να έχει υπογράψει το διετές συμβόλαιο του.

“Είναι δώρο γενεθλίων για τον παίκτη που συμπληρώνει την Δευτέρα (17/5) 33 χρόνια ζωής”, γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, αναφέροντας παράλληλα ότι η ομάδα της Βρετάνης έψαχνε εδώ και καιρό το διάδοχό του θεωρώντας σίγουρο πως θα την εγκαταλείψει.

Κάπως έτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν ο Νταμιάν Ντα Σίλβα απομακρύνεται απ’ την Ένωση, που θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας της.

Advertisement